Spring naar inhoud

Raad stemt in met voorstel spelregels en peiling

Article Image

Op 27 juni en op 18 juli was er een raadssessie over het voorstel voor de concept-spelregels en de peiling van Wind op Land over mogelijke windturbines in Haarlemmermeer-Zuid. Op 18 juli heeft de raad ook ingestemd met dit voorstel.

Na kleine aanpassing heeft raad ingestemd met voorstel
Tijdens de raadssessie van 27 juni bleek er te weinig tijd te zijn om het voorstel volledig te behandelen. Er is daarom voor gekozen om nog een tweede sessie te houden op 18 juli. Na het eind van deze sessie is er ook meteen gestemd over de amendementen en het voorstel. Een amendement is een aanpassing van een voorstel. De raad heeft met twee amendementen niet en met een amendement wel ingestemd. De raad heeft ingestemd met het amendement 'AM05 D66 GL HAP CDA PvdA Amendement bij bijlage 2 concept vragenlijst Wind op land peiling -V2'. De linkjes naar de raadsessies, de stemmingen, de amendementen en alle documenten zijn onderaan dit artikel terug te vinden.

Vanaf 2 september tot en met 13 oktober kan de peiling worden ingevuld
Nu de raad heeft ingestemd met het voorstel voor de concept-spelregels en de peiling zijn ook de data van de peiling en de zienswijze bekend. De peiling kan van 2 september tot en met 13 oktober op deze website worden ingevuld. Vanaf 2 september zal op de homepage windopland.haarlemmermeer.nl de link naar de peiling worden gedeeld. De zienswijze kan in dezelfde periode worden ingediend en ook dat kan via deze website worden gedaan. In de peiling staan stellingen over verschillende concept-spelregels. 

Bekijk de raadssessies en de documenten

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Login om verder te gaan




refresh

Cancel